Rekisteriseloste

Tämä on Happy Gnomes Tmi:n henkilötietolain (1999/523) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen tietosuojaseloste.

Rekisterinpitäjä
Happy Gnomes Tmi
y-tunnus: 2812341-6

Helsinki, 20 elokuuta 2019

Miten henkilötietoja kerätään
Happy Gnomes kerää ja käsittelee henkilötietojanne, kun teette tilauksen verkkokaupastamme, rekisteröidytte sivustomme käyttäjäksi, ja/tai osallistutte järjestämiimme kilpailuihin. Rekisterissämme on seuraavat henkilötiedot: etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, verkkokaupan tilaustiedot kuten tilausten tietosisältö sekä evästeiden kautta saatavat tiedot.

Miten henkilötietoja käytetään
Asiakasrekisterin käyttötarkoituksena on asiakkaan tilausten arkistointi, hallinnointi, käsittely, tilastointi sekä asiakassuhteen hoitaminen. Rekisterin käyttötarkoituksena on myös viestintä, tiedottaminen, sähköpostikirjeet, soitot tai muut rekisteröidyn toivomat yhteydenottotyypit.  Asiakasrekisteriä käytetään myös toimintojemme analysointiin ja palvelujen kehittämiseen.

Käyttäjän suostumus
Rekisteröitymällä verkkosivustollemme (ml mobiili- ja tabletti aplikaatiot) ja/tai tilaamalla tuotteitamme, annatte suostumuksenne tietojenne tallennukseen.

Henkilö- ja käyttäjätietojen suojaus ja säilytys
Henkilötietoihin pääsy on vain niillä työntekijöillä, joiden on työtehtävissään tarpeellista käsitellä henkilötietoja. Työntekijöiden lisäksi tietoja käsittelevät ostotapahtuman toimittamiseen osallistuvat tahot. Tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asiaankuuluvasti. Henkilötietoja säilytetään niin kauan, kuin se on palvelun tuottamisen tai lakisääteisten velvollisuuksien mukaan tarpeellista.

Evästeet
Eväste, cookie, on pieni tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin pyytää saada tallentaa tietokoneelle vierailijan tunnistamiseksi verkkosivustolla. Evästeiden avulla palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi, analysoimaan sivustonsa käyttöä ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia.

Voit estää evästeiden käytön laitteellasi muuttamalla selaimesi asetuksia. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Monet toiminnot edellyttävät kuitenkin evästeiden käyttöä, joten jos evästeet poistetaan, kaikki toiminnot ei välttämättä ole käytössä.

Kolmansien osapuolien käyttö sekä tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
Käytämme markkinoinnin uudistamiseen ja kävijätietojen analysointiin evästeitä käyttävien seuraavien ulkopuolisten tahojen palveluja:

Google Analytics: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
Facebook: Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA
Instagram: Instagram HQ, 200 Jefferson Dr, Menlo Park, CA 94025, USA
Youtube: Youtube LLC, 901 Cherry Avenue, Second Floor, San Bruno, CA 94066, USA

Käyttäessänne sivustoamme annatte suostumuksenne, että voimme käyttää evästeitä edellä mainituin tavoin.

Yhteydenotot
Halutessanne kysyä henkilötietojenne käsittelystä, ja halutessanne nähdä itseänne koskevat tallennetut tiedot tai poistaa tietonne järjestelmästämme, voitte ottaa yhteyttä sähköpostitse gnomesfinland@gmail.com tai sivulla olevalla yhteyslomakkeella.